• LinkedIn - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Fleur 

 

Afgestudeerd aan Amsterdam Fashion Institute, koos Fleur na haar mode studie voor het werken bij de televisie en het art department. Een wereld ging voor haar open en haar droom om art director te worden werd geboren.

Haar eerste ervaringen deed ze op bij de soap Onderweg naar Morgen, maar al snel zette zij haar eigen bedrijf Foei Productions op. Foei werd een plek waarbij ze haar mode achtergrond en haar liefde voor tv kon laten samen smelten.  Waar ze haar organisatie skills en creatief talent verder kon ontwikkelen.

Ondertussen zijn we 10 jaar verder en geniet Fleur nog steeds enorm van de dynamiek en afwisseling die het media landschap brengt. Denken in mogelijkheden, ontwerpen, communiceren en samenwerken zijn haar kracht.

 

 

Amy

 

In 2009 liep Amy stage bij Foei Productions.

Toen nog een beginnend bedrijfje. Het was een groot succes, Amy’s energie en liefde bleek een perfecte match. Met haar kracht werd ze van stagiaire een volwaardig assistent en later als freelancer een gefundeerd ondernemer, art director en stylist.  Haar liefde voor fashion en art, haar brede interesse en creativiteit houden Amy scherp en gepassioneerd. Haar energie en bescheidenheid brengen rust en overzicht en gelukkig bracht haar hart haar terug bij Foei waar ze nu samen met Fleur compagnon van Foei Productions is.

 

 

Freelancers

 

Ook hebben wij een groot aantal freelancers in ons bestand. Denk aan, set-dressers, rekwisiteurs, assistentes, decorbouwers, shoppers, runners en stylistes waar wij ons team mee kunnen uitbreiden.